Discutii.

Posted: 15/07/2010 by chester. in Idei generale
Etichete:, , , , ,

E ceva gen idei generale. Da’ mai pe scurt. O sa avem 2 rubrici de care-mi amintesc: „Mondenitati” ( ce pompos suna) si „Nemultumiri”

Incep cu mondenitati. A murit Manole. Madalina Manole! Fata cu parul de foc si chitara fermecata. Era un fel de Alice al Romaniei.  Doar ca era mai urata si mai proasta. Scuze, am zis ca nu mai jignesc persoane fara temei. My bad. Nu merge backspace deci de data asta ramane asa.

Deci, a murit Manole. Asta e. La fel cum se intampla cu toate persoanele pseudo-cunoscute in tara asta, nimeni nu este bagat in seama pana cand nu se sinucide sau macar are o tentativa de suicid la activ. Desigur aici nu intra vedetele precum Botezatu, Bianca, cacatii aia de la Radio Zu,  Inna, si altii, care imediat ce se scobesc in nas sau isi sufla mucii intr-un mod mai ostentativ ajung pe prima pagina: „Botezatu s-a impiedicat pe strada” , „Bianca s-a scobit in pizda pe strada!”, „Inna s-a imbatat ca o scroafa dupa concertul de la Tarlungeni!”. Stiti voi, chestii d’astea.  Nu, pseudo-cunoscutii lumii contemporane ca Manole, Temisan, Crisan, etc, etc, trebuie sa se mutileze, sa se omoare sau macar sa-si bata amantele, sotiile sau copiii sa ajunga si ei pe prima pagina. Si e de inteles. Vremea lor a trecut. Adica na, cum ar fi sa vezi un copchil dependent de house, trance si alte porcarii sa fredoneze „Fata draga, nu fi trista, fiindca e pacat…” . Penibil nu?!

Un alt subiect monden: ” Botezatu e burlacul”. Deci nu comentez aici. Cineva sa-i faca cunostinta astuia cu un baietel dornic de afirmare sa nu mai fie atat de burlac. Nu uita sa dai un vot la poll-ul din stanga. 😉

Capitolul nemultumiri: ” Sa ma pis cu bolta pe Cosmote.” Nu intrebati de ce, doar dati din cap a aprobare ca nu va induc io pe voi in eroare.

Gata.

Comentarii
  1. Cristi spune:

    Salut,bine ai revenit printre noi! 😀 Ce e cu Cosmote-ul? Face cumva figuri wnw?
    Si da,asa zic si eu.MM (nu Maramures,idiots) s-a sinucis pentru ca lumea o cam uitase si ea s-a ofticat din cauza asta.Si sa se fi apucat sa cante house,nu cred ca ar fi fost in stare.

Lasă un comentariu