„Oare un deget in cur e prea mult?”

Posted: 01/08/2010 by chester. in The rest
Etichete:, ,

Exact. E intrebarea pe care toti cretinii si-o pun inca de la prima intalnire. Aceeasi cretini care incearca sa para interesanti atunci cand nu e nevoie.  Unii simt nevoia sa contrazica orice aud. Contrazic orice pentru ca li se pare mai interesant asa.

Dialog:

„-Hei, pune-o p’aia noua de la Parazitii!”

„- Hai fii serios ma…”

„- Coaie, e frumoasa melodia, da-i play pe ea acolo…”

„- Lasa-ma ma cu porcariile tale in pace. Nu auzi ce naspa o ard astia pe noul album?!”

„Mda…”

Si aici intervin eu: Ce face?! Cum vine asta? Ai uitat cand dadeai din cap pe versurile de la fiecare „single” Parazitii? Cu ce s-au schimbat? Linie melodica. Normal, au trecut cativa ani si chestia asta e fireasca. Dar stai, asculti Parazitii pentru ca suna misto? Adica iti place ca au avut inspiratia sa faca sa rimeze „buca” cu „stiuca”? Scuza-ma coaie, da’ du-te si asculta Inna sau Dj Project, ca o sa gasesti aceleasi rime si cuvinte in fiecare melodie, doar ca in alta ordine.

E adevarat ce nu mai sunt ce au fost, dar textele inca ating ce e de atins. Si asta conteaza in h’h. Sunt pionierii acestui gen de muzica din Romania si trebuie tratati ca atare. Repet, in ziua de azi multi mc fac rime mai bune decat ei dar sa nu uitam de unde a plecat treaba asta in Romania.

Revenind la comentatorii de ocazie, sunt cretini. Majoritatea stau cu servetelul in buzunar sa-si stearga scuipatul de la gura, dar sunt filozofi. Iar chestia asta apare cam in perioada liceului. Vad ei ca cei cu pareri sunt bagati in seama si incet isi fac un repertoriu de cuvinte pe care le combina si iese o parere despre orice.

Solutia mea: In clasa a10a sa se dea un examen de 2 minute si o intrebare: Ceva gen:

„Ce parerea ai despre noul curent din literatura romana?”

„Parerea mea este ca acest curent , desi la inceput, prezinta un potential estrem de mare pentru…”

„GAZATI-L!! Urmatorul!”

Lasă un comentariu