Idei generale.

Posted: 12/08/2009 by chester. in Idei generale
Etichete:, , , ,

Sunt prea somnoros şi ma chinuie o lene prea mare sa pot scrie un articol d’ala mare.

Scriu doar cateva idei generale ca mi-e frica sa nu le uit.

Femeile-s proaste la volan. Fara excepţie. Indiferent ca e o curva cu 10 clase sau o multi-milionara in euro, femeile-s prea proaste sa conducă. Dacă se mai adauga si un trafic intens, s-au dus pe pulă. Clachează. Incep sa tremure(sau sa injure, dupa caz) si nu mai sunt in stare sa mestece corect in benzină. Deci, poate ca tu(mai ales daca esti femeie) ma consideri misogin dar eu spun un adevar. Poate ca femeile se pricep de minune la multe alte lucruri dar la condus sunt catastrofe.

Un alt lucru la care femeile pica testul vieţii (ce profund am fost prin expresia asta)este orientarea in spatiu. Daca nu sunt indrumate de un barbat, ajung mai mult ca sigur in Spania la produs. Ce produc e treaba lor. Îi pui unei femei o harta in mana şi cu siguranta ea te va scuipa. E prea mandra sa recunoască faptul ca nu are absolut nici o idee unde se află. Desi e proastă, e o proasta cu respect de sine. Asa că te va scuipa.

Berea e bună. Dar nu in cantităti mari. Glumesc măă. Cu cat mai multa cu atat mai bine.

Sunt campion la „Bolţ”. Reusesc sa-i imbat pe toţi fară ca eu sa fiu luat. E misto sa vezi cum persoanele cu care joci nu reusesc sa-si dea seama ce urmeaza dupa numarul 35.

Imaginea zilei:

bepoliteGata si cu ideile. Bag pula. Ma duc sa dorm că-s rupt.

Comentarii
  1. MenThal spune:

    Femei la volan.. Din proprie experienţă femeile fac doar un singur lucru bun cu schimbătoru`.. îl înmoaie

  2. MenThal spune:

    ERATĂ: Din proprie experienţă (pot să îţi zic că) femeile … bla bla bla (să nu se înţeleagă altfel..)

Lasă un comentariu